Lessen dressuur en carrousel

Op donderdag avond vindt de verenigingsles plaats in de Diamanthal. Hierbij wordt dressuur en carrousel afgewisseld. We rijden twee keer dressuurles van onze instuctrice Lisanne Veenje, gevolgd door een carrousel les van Elske Groen.


Rijdend lid

Als lid van Nemo’s Bern bent  u automatisch aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), en kunt u een startkaart aanvragen om met uw Friesepaard wedstrijden te gaan rijden. U kunt op verzoek het blad Paard en Sport thuisgestuurd krijgen. De kosten van de KNHS vallen niet onder de contributie, maar worden per lid doorberekend. Het lidmaatschap voor rijdende leden bedraagt €300,- per jaar.


Startkaart lid

Wij bieden de fanatieke wedstrijdruiters de mogelijkheid om lid te worden van onze vereniging. Startkaart leden maken geen gebruik van de vereningingslessen.

Het lidmaatschap voor niet rijdende leden bedraagt €50,- per jaar.


Niet rijdend lid of sponsor

Bewonder jij het Friese paard en wil jij de sport voor het Friese paard ondersteunen? Het is mogelijk om niet rijdend lid te worden of sponsor van Nemo's Bern. U kunt een mail naar ons sturen en vraag naar de mogelijkheden.

Het Bestuur


Voorzitter:            Judith Antuma Van Der Veen 

Penningmeester: Jennine Snippe 

Bestuurslid:          Ger Boersma  

Bestuurslid:          Monique de Jong 


Wilt u zich aanmelden voor een gratis proefles of heeft u andere vragen stuur een mail!